Vliegendeur of vliegenraam op maat gemaakt

Wilt u uw huis ook beschermen tegen ongewenste gasten zoals vliegen en muggen zonder in te boeten aan stijl en comfort? Dan zijn vliegendeuren en vliegenramen de beste keuze voor u. Ontdek de op maat gemaakte oplossingen voor uw woning bij Cachett.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Een vliegenraam op maat gemaakt bij Cachett

Elk detail telt. Daarom bieden we vliegenramen die op maat gemaakt zijn voor uw woning. Een vliegenraam van Cachet is niet zomaar een hor, het is een functionele toevoeging met een esthetische meetwaarde.

Onze op maat gemaakte vliegenramen garanderen een perfecte pasvorm, optimale bescherming tegen insecten en een ongehinderde luchtcirculatie. Bovendien kiezen we materialen en ontwerpen die aansluiten bij uw persoonlijke stijl en de architectuur van uw woning.

Vind het vliegenraam dat bij u past.

Vraag hier een gratis en vrijblijvende offerte aan.

  •  

Wat is een vliegenraam?

Een vliegenraam is een fijnmazig raam dat geplaatst wordt voor uw bestaande ramen in het kozijn. Het hoofddoel is het weren van insecten zoals vliegen en muggen, terwijl frisse lucht wel binnen kan stromen.

Deze perfecte oplossing is veelzijdig in ontwerp en materiaal, zorgt ervoor dat u kunt genieten van open ramen zonder de overlast van insecten. Een vliegenraam is uitermate geschikt voor slaapkamers en badkamers of grote schuiframen met toegang tot het terras.

Vraag een gratis offerte aan

Wat is een vliegendeur

Een vliegendeur werkt volgens hetzelfde principe als een vliegenraam, maar is bedoeld voor deuren. Deze speciale deuren zijn uitgerust met een stevig, fijnmazig gaas dat insecten buiten houdt, terwijl het toch mogelijk blijft om uw deur open te laten voor verse lucht en natuurlijk licht.

Of het nu gaat om een standaard buitendeur, een schuifdeur of een openslaande tuindeur, bij Cachet zorgen we ervoor dat de vliegendeur perfect aansluit bij uw behoeften en de stijl van uw huis.

Vraag een gratis offerte aan
vliegenramen op maat

Verschillende soorten vliegenramen

We bieden we een divers assortiment aan vliegenramen, elk met hun unieke eigenschappen en voordelen. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige oplossing voor een standaard raam of een specifieke oplossing voor een unieke pasvorm, wij hebben de perfecte optie voor u.

Rolhor

De rolhor is een populaire keuze voor wie op zoek is naar gebruiksgemak en functionaliteit. Dit type vliegenraam kan eenvoudig omhoog en omlaag gerold worden, vergelijkbaar met een traditioneel rolluik. Ideaal voor wie de flexibiliteit wenst om het vliegenraam alleen te gebruiken wanneer het nodig is.

Inzet vliegenraam

Het inzet vliegenraam is een uitstekende keuze voor draaikiepramen. Deze ramen worden van binnenuit in het raamkozijn geplaatst en bieden een subtiele en effectieve oplossing tegen insecten. Ze zijn makkelijk te plaatsen en te verwijderen, zonder dat er schroeven of boren aan te pas komt.

Vraag een gratis offerte aan

Hordeur of gescharnierde hor

Een hordeur of gescharnierde hor is ideaal voor buitendeuren. Deze vliegendeuren zijn stevig, duurzaam en kunnen naar binnen of buiten openen, afhankelijk van uw wensen en ruimte. Ze bieden een effectieve barrière tegen insecten, terwijl ze toch eenvoudig te gebruiken zijn.

Plissé vliegendeur

De plissé vliegendeuren, met zijn elegante ontwerp, combineert functionaliteit met esthetiek. Deze deuren vouwen zichzelf op een compacte wijze op en zijn ideaal voor zowel normale deuren als schuifdeursystemen. De subtiele en stijlvolle uitstraling maakt het een populaire keuze voor moderne huizen. De plaatsing en montage van deze plissé vliegendeuren gebeurd door onze monteurs.

Vraag een gratis offerte aan

Vliegenraam schuifdeur of schuifraam

Speciaal ontworpen voor schuiframen of schuifdeuren, deze vliegenramen bieden een naadloze integratie en gebruiksgemak. Ze zijn specifiek ontworpen om gemakkelijk open en dicht te schuiven, parallel aan uw bestaande schuifraam of schuifdeur, zonder het dagelijks gebruik te hinderen.

Voordelen van vliegenraam op maat

Een vliegenraam op maat van Cachet biedt niet alleen bescherming, maar komt ook met een reeks andere voordelen.

Ten eerste is de perfecte pasvorm gegarandeerd. Uw vliegenraam sluit naadloos aan bij de afmetingen en stijl van uw ramen. Dit betekent niet alleen een verhoogde effectiviteit in het weren van insecten, maar ook een esthetisch aantrekkelijke uitstraling die uw woning complementeren. We maken het profiel in aluminium en u beslist zelf over de kleurkeuze. We beschikken over heel wat ral kleuren zodat de horren perfect bij uw woning passen.

Daarnaast biedt een op maat gemaakt vliegenraam betere luchtcirculatie en natuurlijke ventilatie, wat bijdraagt aan een gezonder binnenklimaat.

 

Vliegenraam op maat bestellen bij Cachett?

Het bestellen van uw op maat gemaakte vliegenraam bij Cachett is eenvoudig. Wij beginnen met een persoonlijke consultatie om uw specifieke behoeften en voorkeuren te begrijpen. Vervolgens voeren onze experts een nauwkeurige meting uit om ervoor te zorgen dat uw vliegenraam perfect past.

Vraag vandaag nog een gratis offerte aan.

Vraag een gratis offerte aan

Vind het vliegenraam dat bij u past.

Vraag hier een gratis en vrijblijvende offerte aan.

  •  

Veelgestelde Vragen

De prijs van een op maat gemaakt vliegenraam bij Cachett is afhankelijk van verschillende factoren zoals de afmetingen, het gekozen materiaal en het type raam. Voor een nauwkeurige offerte nodigen wij u uit contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om u een gepersonaliseerde offerte te bieden die aansluit bij uw specifieke wensen en eisen.

Het opspannen van vliegenramen vereist precisie en aandacht. Zo zorgen onze ervaren installateurs ervoor dat uw vliegenraam perfect gespannen en geïnstalleerd wordt voor optimale functionaliteit en duurzaamheid.

Als uw vliegenraam beschadigd is, staat ons team klaar om u te helpen. Afhankelijk van de aard van de schade bieden we reparatiediensten of vervangingen aan. We adviseren u om contact met ons op te nemen, zodat we samen kunnen bepalen wat de beste oplossing is voor uw situatie.

Net zoals bij onze op maat gemaakte vliegenramen, is de prijs voor een vliegenraam voor een schuifraam afhankelijk van diverse factoren. Wij nodigen u uit voor een persoonlijk gesprek om uw specifieke behoeften te bespreken en een nauwkeurige prijsopgave te bieden.

Ja, bij Cachett bieden we ook oplossingen voor openslaande deuren. Onze vliegenramen voor worden op maat gemaakt om perfect aan te sluiten bij uw deuren, waarbij we zowel de functionaliteit als de esthetiek in acht nemen. Vraag naar de mogelijkheden bij ons team. Wij helpen u graag verder.


Cachett, uw partner voor zonwering

Als specialist in zonwering biedt Cachett u niet alleen esthetiek, maar ook energie-efficiëntie en veiligheid. Kies voor duurzaamheid en stijl met onze verschillende oplossingen, speciaal ontworpen voor uw woning. Vraag vandaag nog een gratis offerte aan.

Ontvang gratis offerte

Pieter-Jan Verstrynge
Zaakvoerder