OVERKAPPINGEN EN BIJGEBOUWEN

Binnen en buiten vloeien steeds meer in elkaar over.

Mensen willen een extra leefruimte in de tuin. Een echte tuinkamer, een tuinberging, een poolhouse of een carport, de opties zijn eindeloos. De stijl en keuze van de materialen liggen in lijn met de woning. 

 

 

WAT VOOR OVERKAPPING ZOEKT U?

Een aluminium overkapping is een extra verlengstuk van uw woning en geeft een stijlvolle indruk.
Aluminium heeft bovendien weinig onderhoud nodig, gaat lang mee en is goed bestand tegen diverse weersinvloeden.

We werken enkel met zorgvuldig geselecteerde en kwalitatief hoogwaardige materialen.

De overkappingen zijn steeds compatibel met glazen schuifwanden, screens, harmonicadeuren en tal van andere opties zoals LED-verlichting, zijspies, aluminium panelen of een andere afwerking op maat naar keuze van uzelf!

TERRASOVERKAPPINGEN

Een overkapping met hellend dak aan de gevel van uw woning. Een elegant en slank design of eerder een robuuste look, alles is mogelijk.

Een dakbedekking met polycarbonaat of glas zorgt steeds voor voldoende licht op uw terras terwijl u toch beschermt bent tegen de regen onder uw overkapping.

 

LAMELLENDAK

Wilt u zelf bepalen als u al dan niet in de zon wilt zitten? De overkappingen met lamellen dak bieden u deze keuze.

Zowel lamellen die kantelen als lamellen die openschuiven zijn mogelijk. Zo heeft u zelf de controle over de lichtinval, en het luchtverloop onder uw overkapping.
Zowel vrijstaand als aangebouwd aan huis is mogelijk.

MET VAST DAK

Een overkapping met vast dak bestaande uit een geprofileerde staalplaat met anti-condenslaag en afgewerkt met een strak gespannen screen als onderdak.

 

 

SCHUIFDAKEN

Geniet van een panoramisch zicht bij open dak en hou uzelf droog bij regen.Met de afstandsbediening opent of sluit u (gedeeltelijk) het schuifdak. Het doek is zonwerend en waterbestendig.

OFFERTE AANVRAGEN

Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan!

  •