GLASSYSTEMEN

Door het plaatsen van glazen wanden in uw overkapping beschermt u uzelf tegen weersomstandigheden en vliegende insecten. Hierdoor creëert u een aangename   binnenruimte en kunt u nog langer genieten van uw tuin in de avond en op koudere dagen. Glas zal tevens ook de uitstraling van uw overkapping meer cachett geven.

Glazen schuifwanden in vele soorten

Onze glazen schuifwanden zijn verkrijgbaar in verschillende hoogte- en breedtematen.
De glazen schuifwanden kunnen lopen in twee tot 6 sporen. In de sporen loopt het glas dat op deze manier wordt opgeschoven of gesloten.
Doordat het glas een ruimtelijk gevoel geeft wordt uw woonkamer en tuin tot 1 geheel gemaakt.

SCHUIFWANDEN

Met glazen onze glazen schuifwanden creëert u een ruimtelijk gevoel in uw tuin. De wanden lopen in rails en zijn te voorzijn van indraaihandvaten en borstels tussen de wanden die voor extra comfort zorgen.

Het 10mm gehard veiligheidsglas is gepolijst en rondom in facet geslepen. Leverbaar in 5 RAL kleuren: RAL9001, RAL 9016,  RAL7024, RAL9005 en Brut. Hierdoor vindt u zeker ook iets dat aansluit bij uw stijl. Er zijn ook verschillende paneelbreedtes en hoogtes mogelijk om zo tot het best esthetische resultaat te komen. Het geheel kan afgewerkt worden met afsluit U-profielen, meenemers (volgsysteem) en plakhandvaten

Afbeeldingen: Deponti

WINDSCHERMEN

Perfect voor terrassen en en ideaal om afscheidingen te creëren. Behoudt een glashelder uitzicht met de unieke windschermen van Viewline.
De verticale schuiftechnologie zorgt ervoor dat het scherm kan uitschuiven van 1,1m naar 1,9m hoog. Dit alles gebeurd met gasveren en heeft geen behoefte aan elektriciteit. 

De windschermen zijn beschikbaar in 1m, 1,5m en 2m breed en kunnen aan elkaar gekoppeld worden om grotere oppervlaktes van windschermen te voorzien. Hier wordt gebruikt gemaakt van 2x8mm gehard glas.
De systemen zijn verkrijgbaar in 3 RAL kleuren:

RAL7024 (Antractiet structuur) 
RAL9005 (zwart structuur) 
RAL9016 (Verkeerswit) 

HARMONIKADEUREN

Een schuif-draaisysteem dat uw maximaal comfort en flexibiliteit biedt. Dit systeem wordt volledig op maat gemaakt en is daardoor geschikt voor elk soort overkapping. Alle panelen zijn individueel te verschuiven en kunnen hierdoor kunnen ze allemaal los opengeklapt worden aan de de zijde van de loopdeur. 
Het stevig en stabiele geheel heeft een onder dragend systeem waardoor het geen belasting vormt voor de constructie van de overkapping zelf. De lage drempel van slechts 2,5 cm zorgt voor voldoende waterkering maar is toch lang genoeg voor een soepele overgang. Maxiamale inbouwbreedte is 7 meter met een maxiamele hoogt van 2,5 meter.
Er wordt gewerkt met 33.1 gelaagd veiligheidsglas en het systeem is te verkrijgen in 2 RAL kleuren: RAL 7024 (antraciet) en RAL 9005 (zwart).

Afbeeldingen: Deponti

STEELLOOK

De glas door ons geleverd of dat u reeds heeft kan voorzien worden van een steellook. Dit zorgt voor een zeer modern en uniek uitzicht. geef in een handomdraai een volledig nieuwe uitstraling aan uw uw glazen wanden.

Het systeem is makkelijk te monteren en verijst geen ingrijpende werken. 

ACCESSOIRES

Voor de glazen schuifwanden zijn ook bijpassende accessoires leverbaar.Zo kan er een bijpassend, tweezijdig indraai handvat worden meegeleverd, dit geeft een luxe uitstraling. Daarnaast bieden wij ook andere accessoires zoals bijvoorbeeld borstels. Informeer naar de mogelijkheden.

OFFERTE

  •