ZONWERING

Binnenzonwering of buitenzonwering nodig? Wij van Cachett leveren alles op maat en naar uw wensen qua kleur en accessoires Buiten zonwering zorgt ervoor dat uw woning in de zomer langer koel blijft. Ook blijft u door een zonnescherm langer in de tuin zitten. 

Buiten zonwering

Buiten zonwering zorgt ervoor dat uw woning in de zomer langer koel blijft. Ook blijft u door een zonnescherm langer in de tuin zitten. 

Bekijk alle buitenzonwering

SCREENS

Screens zorgen voor een tijdloos design. Ze kunnen gebruikt worden als schaduwbrengen voor uw terrasoverkapping of glasconstructie buiten.

Door het gebruik van een coaxiale tegentrektechniek blijft het doek in elke positie optimaal gespannen. Dit zorgt er ook voor dat deze zowel bij horizontale, schuine en grote vlakken bruikbaar is.

Alle stoffen zijn weer- en hittebestendig en zeer kwalitatief. Er wordt een vrij zwevend effect gecreëerd door onze innovatieve en intelligente montagesystemen. U bedient de de screens gemakkelijk met een afstandsbediening, ook wind- zonnesensoren zijn mogelijk.

Afbeeldingen: MHZ

LUIFELS EN ZONNESCHERMEN

 

Een knikarm-, raam- of gevelzonneluifel houdt zonlicht en hitte af voor een aangenaam klimaat.
De collectie bevat meer dan 140 verschillende kleur- en weefselvarianten, voor elk wat wils dus! De stoffen zijn kleurvast en hebben een vuil- en waterafstotend oppervlak. De luifels beschermen zo ook tegen schadelijke uv-stralen.
De doeken worden op maat gemaakt. Dit wordt gedaan met hoogwaardig, uv-bestendig naaigaren of met innovatieve las-lijmtechniek.

Afbeeldingen: MHZ

BUITENJALOEZIEËN

Onze buitenjaloezieën kunt u net zoals jaloezieën voor binnen in heel fijne stappen afstellen met hun draaibare lamellen. Dit zorgt ervoor dat u de controle heeft over de lichtinval en doorkijk. De perfecte zicht-, verblindings- en zonwering met robuuste systemen en  een lange levensduur!

De aluminium jaloezieën zijn te combineren met binnen zicht- en zonwering. De buitenjaloezieën beschermen uw huis tegen te veel zon en warmte. 
Ook voor kantoor- en commerciële ruimtes uitermate geschikt om de licht- en zoninval te moduleren!

U kunt kiezen tussen verschillende varianten, lamelbreedtes en kleur. Zowel handmatige als automatische bediening mogelijk.

Afbeeldingen: MHZ

INSECTENWERING

Insectenwering die met enkele bewegingen wordt aangebracht. Kwaliteit en comfort, daar gaan we voor! Op maat gemaakte klemhorren, pendel- en hordeuren voor ramen en deuren alsook schuivende systemen, plissédeuren en rolgordijnen.

De stabiele aluminium profielen zorgen voor een onopvallende look. Deuren, ramen en rolluiken kunnen onbeperkt bediend worden. De insectenwering van Cachett kan flexibel ingebouwd worden is eenvoudig te reinigen.

Met een ruime keuze aan insectenwerings- en speciale weefsels van Neher Technology voldoen de horren aan verschillende vereisten. Met het Polltec®-weefsel houdt u bijvoorbeeld zowel insecten als pollen weg uit uw ruimtes.

Afbeeldingen: MHZ

BINNEN ZONWERING

De binnenzonwering in ons assortiment bestaat o.a. uit rolgordijnen, plissegordijnen,
houten en aluminium jaloezieën, squid (kleefbaar textiel), paneel- en vouwgordijnen.

Bekijk alle binnenzonwering

(HONINGGRAAT-) PLISSÉS

Een plissé is een horizontaal gevouwen gordijn bevestigd aan twee profielen en een spankoord. Gesloten zorgen ze voor een zachte lichtinval. Eenmaal geopend integreren de plissésystemen onopvallend in uw interieur.

Honingraatplissés zijn twee plissés aan elkaar verbonden. De holle ruimte die hierdoor ontstaat zorgt voor een isolerende functie. Deze ruimtes zorgen ook voor een betere geluidsakoestiek wat goed van pas komt in commerciële ruimtes of vergaderzalen.

Er is een ruim assortiment aan stoffen, modellen, kleuren en designfigurenbeschikbaar. Tevens zijn de plissés toepasbaar op verschillende vormen en groottes van ramen en in verschillende ruimtes zoals de badkamer, slaapkamer, handelsruimte etc. De systemen zijn tevens te monteren zonder boren of schroeven en handmatig of elektronisch bedienbaar

Afbeeldingen: MHZ

ROLGORDIJNEN

Een rolgordijn bestaat uit stofpakket gewikkeld op een aluminium of stalen as. De cassettevariant beschermt de opgerolde stof bovendien tegen stof. U kunt het op of afrollen op eender welke stand behouden om zo de gewenst lichtinval te bepalen, dit zorgt voor een zeer variabele lichtdoorlating. De keuze van de stof zal de graad van de zicht- en zonwering bepalen. Door het gebruik van verschillende kleuren, stoffen en structuren creëert u een uniek effect en individuele sfeer.

Rolgordijnen kunnen zowel in commerciële ruimtes als in de huiselijke sfeer gebruikt worden tot een maximale breedte van 4 meter. De techniek is in RAL-kleuren beschikbaar en te monteren zonder boren of schroeven. De rolgordijnen zijn handmatig of elektronisch bedienbaar.

Afbeeldingen: MHZ

JALOEZIEEN

Horizontale jaloezieën zijn van aluminium gemaakt en daardoor in elke ruimte toepasbaar alsook verschillende raamgroottes en vormen. Hun filigraan aard integreert uitstekend in rechtlijnige architectuur en een minimalistische inrichtingsstijl. Ook houten jaloezieën zijn verkrijgbaar, deze creëren een meer rustieke en warmer sfeer.

TwinLine: Deze horizontale jaloezie is naar boven en onder vrij verschuifbaar. De lamellen kunnen op elke positie aan het raam gepositioneerd worden. De montage wordt in de glaslat uitgevoerd, waardoor de functie van draai- en tuimelramen onbeperkt behouden blijft.

Verticale jaloezieën is een systeem met aan elkaar verbonden smalle stofbanen. Deze verticale lamellen kunnen individueel en traploos ingesteld of gedraaid worden.

Er zijn steeds verschillende bedieningsmogelijkheden en tal van kleuren, designs, stoffen en structuren mogelijk.

 

Afbeeldingen: MHZ

VOUWGORDIJNEN

Vouwgordijnen zijn een soort van rolgordijnen. In plaats dat ze opgerold worden rond een as, worden deze verticaal over koorden gevouwen. Hierdoor valt de stof wolkachtig in bogen, dit zorgt voor een texturele en sensuele sfeer.
Vouwgordijnen zijn geschikt voor ramen en deuren in het woongedeelte maar ook voor dakramen kan deze techniek gebruikt worden. 

U ontwerpt zelf uw unieke vouwgordijn door de talloze stoffen in verschillende kleuren, structuren en transparantiegraden.
De stoffen zijn makkelijk te verwijderen indien u het raam wil kuisen. De stoffen zijn ook wasbaar. Uw vouwgordijn bedient u handmatig met een ketting, greeplijst of een bedieningsgreep. Afhankelijk van het model kan het vouwgordijn comfortabel met een elektromotor bestuurd worden.

Afbeeldingen: MHZ

PANEELGORDIJNEN

Een paneelgordijn is een glad, kamerhoog gordijn dat via rails verschoven kan worden. Ze doen perfect dienst als zon- en zichtwering voor grote ramen maar kunnen eveneens dienen als scheidingswand in een ruimte.

Door de de ruime keuze aan verschillende breedtes, structuren van stof, kleuren, dessins en transparantieniveaus creëert u de sfeer die u wenst met contrasterende en verassende effecten. Verschillende technisch uitgeruste weefsels zorgen voor een breed toepassingsgebied, van de slaap-, woon- of badkamer tot commerciële ruimtes. U kunt de paneelgordijnen comfortabel bedienen met een trekstang of koord. U kunt ze ook vrij handmatig verschuiven. Voor iets meer comfort kunt ie kiezen voor een elektrische bediening

Afbeeldingen: MHZ

SQUID (HECHTEND TEXTIEL)

SQUID® is een zelfklevende folie, geschikt voor alle groottes en vormen van ramen, die het zicht van buiten erg belemmerd maar toch voldoende daglicht binnenlaat en u toelaat om zelf toch naar buiten te kijken. SQUID® heeft de eigenschap de zonnewarmte vast te houden waardoor het de ideale zonweringsoplossing is.
Door zijn open en ademende stof kan het in tegenstelling tot kunststof raamfolies wel gebruikt worden bij HR++(+) glas of hoogwaardig glas. De textielstof kan gebruikt worden in vochtige ruimtes zoals badkamers, wasruimtes en keukens. Het heeft een speciale lijmlaag, is antibacterieel en is vlamvertragend B1 en M1 gecertificeerd.

Het systeem wordt geplaatst zonder het gebruik van mechanisch gereedschap, hierdoor is de installatie geluids- en stofvrij. SQUID® is verkrijgbaar in zes stijlvolle tinten: Chalck, Bone, Eik, Ash, Rock en Coal.

Afbeeldingen: MHZ

SLIM LICHT REGELEN MET POWERVIEW®

Met PowerView®, het innovatieve SmartHome-systeem regelt u met 1 druk op de knop, van uw afstandsbediening of in de app, thuis of onderweg, al uw zonwering. Wij bieden de oplossing op maat van uw gebruikersprofiel; beginner, expert of professional. Kiest u eerst voor een gewone afstandsbediening, kan u later nog steeds makkelijk overschakelen naar de SmartHome-toepassing.

Afbeeldingen: MHZ

 

BEGINNER
Regel alles zonder recht te staan met de Pebble®– afstandsbediening. Sla de favoriete posities van uw zonwering op en keer ernaar terug wanneer u wilt.

EXPERT
Programmeer uw zonwering zo dat deze zelfstandig openen en sluiten naargelang het tijdstip van de dag. Of bedien uw zonwering vanop afstand via de app. De bewegende zonwering geeft zo ook de indruk dat er iemand thuis is en biedt u zo een voordeel op vlak van veiligheid.

PROFESSIONAL
De ultieme gebruikerservaring ontstaat door PowerView® te koppelen met andere apps. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld handig inspelen op uw energieverbruik door uw systemen te koppelen aan een weerapp. De spraakbediening zorgt voor een nog eenvoudigere besturing, overal en met uw handen vrij.

NOG NIET GEVONDEN WAT U WOU?

Heeft u al een idee wat u wilt of wenst u nog wat meer advies over de mogelijkheden? Neem gerust contact op. Wij komen bij u langs om de situatie samen met u te bekijken. 

U kunt ook terecht bij MHZ planer, configureer hier zelf uw zonwering op maat van uw wensen. Stuur nadien uw geconfigureerde zonwering naar ons door en wij doen de rest.

OFFERTE AANVRAGEN

  •