Screens

Op zoek naar zonwerende screens voor uw woning? Onze experts staan klaar om u te begeleiden bij uw keuze, of het nu gaat om advies, een gratis offerte of antwoorden van veelgestelde vragen. Met Cachett kiest u voor kwaliteit, innovatie en stijl.

Ontvang een vrijblijvende offerte

De screens van Cachett

Onze screens zijn het resultaat van doordachte ontwerpen die zowel esthetisch als praktisch zijn. Ze zijn vervaardigd uit duurzame materialen en bieden een strakke afwerking die naadloos aansluit bij diverse architectuurstijlen.

We bieden een brede waaier aan kwalitatieve merken om een zo compleet mogelijk gamma te bieden dat aan uw wensen voldoet. Voor al uw screens, zonwering en raamdecoratie bent u bij Cachett aan het juiste adres.

Vind de screens die bij u passen.

Vraag hier een gratis en vrijblijvende offerte aan.

  •  

Waar kunt u onze screens plaatsen?

Onze screens zijn veelzijdig en hebben verschillende toepassingen. Of het nu gaat om een woning, kantoorruimte, of commercieel pand, we bieden een oplossing voor elke situatie.

De screens zijn ideaal voor verticale ramen (verticale zonwering), waar ze een effectieve barrière vormen tegen zonlicht en warmte, zonder het uitzicht te belemmeren. Daarnaast zijn ze ook geschikt voor veranda’s, balkons en overkappingen, waar ze een aangename schaduwrijke ruimte creëren.

Ze kunnen zelfs geïntegreerd worden in vliesgevels, waardoor ze een moderne en strakke uitstraling geven.

Vraag een gratis offerte aan

Voordelen van zonwerende screens

Zonwerende screens bieden tal van voordelen die verder gaan dan alleen esthetiek. Ze spelen een belangrijke rol in het reguleren van de temperatuur en lichtinval binnenshuis. Hieronder bekijken we enkele van de grootste voordelen:

  • Screens houden niet al het licht buiten. Zelfs wanneer deze gesloten zijn krijgt u nog voldoende licht binen en behoudt u zicht naar buiten. Bij rolluiken heeft u deze mogelijkheid niet.
  • Wanneer u expliciet kies voor screens met verduisterend doek heeft u wel de mogelijkheid om de volledige kamer te verduisteren. Ideaal voor uw slaapkamers.
  • De screens van Cachett zijn stevig en robuust maar zien er elegant en modern uit. Het beste van de twee werelden.
  • Onze screens zijn een effectieve manier om uw woning in de zomer aangenaam koel te houden, maar ook in de winter kunt u er voor kiezen om de zon binnen te laten wat bijdraagt aan een aangenaam binnenklimaat.

Verschillende types screens

Binnen ons gamma zijn er heel wat mogelijkheden. Hierdoor kunnen we garanderen dat we de juiste oplossing hebben voor uw woning. Elk type screen in ons assortiment is ontworpen met oog voor detail, kwaliteit en duurzaamheid, zodat u de perfecte match voor uw ruimte kunt vinden.

Verticale zonwering voor ramen

Verticale screens zijn een klassieke en effectieve oplossing voor zonwering bij ramen. Ze bieden een strakke, moderne uitstraling terwijl ze de zonnewarmte en schittering effectief blokkeren.

Deze screens zijn ideaal voor zowel residentiële als commerciële gebouwen en kunnen aangepast worden aan de grootte en vorm van bijna elk raam. Ze zijn bijzonder effectief in ruimtes met grote raampartijen, waar ze helpen de binnentemperatuur te reguleren en tegelijkertijd voldoende daglicht binnenlaten.

Horizontale screens

Horizontale screens zijn precies hetzelfde als de vertical variant, met het grootste verschil dat deze een andere toepassing hebben. Deze schermen zijn een ideale oplossing voor veranda’s, lichtstraten en dakramen.

Deze screens hebben altijd een elektrische bediening zodat u steeds alle controle heeft.

Inbouw of opbouw screens

De keuze tussen inbouw- en opbouwscreens hangt vaak af van de architectuur van het gebouw en de persoonlijke voorkeur. Inbouwscreens worden geïntegreerd in de gevel van het gebouw, waardoor ze bijna onzichtbaar zijn wanneer ze niet in gebruik zijn. Deze optie is ideaal voor nieuwe constructies of grote renovatieprojecten.

Ook op zoek naar nieuwe ramen en deuren? Bekijk hier de mogelijkheden.

Opbouwscreens daarentegen, worden aan de buitenkant van het raam gemonteerd en zijn een uitstekende keuze voor bestaande gebouwen waar inbouw niet mogelijk is. Beide types bieden uitstekende zonwering en verhogen de esthetische waarde van het gebouw.

Vraag een gratis offerte aan

Verschil tussen screens en een ritsscreen

Hoewel screens en ritsscreens beide functioneren als zonwering, onderscheiden ze zich door enkele belangrijke kenmerken. Standaard screens zijn flexibel en veelzijdig, ideaal voor algemeen gebruik.

Ritsscreens (ook wel stormvastescreens genoemd) daarentegen hebben een ‘rits’-systeem langs de zijkanten, waardoor ze strakker tegen het raam sluiten en beter vast zitten. Dit zorgt voor een windbestendigheid en verhoogde stabiliteit, waardoor ze bijzonder geschikt zijn voor locaties met veel wind. Een andere bonus aan deze ritsschermen is dat ze esthethisch mooier afgewerkt zijn met een strakker resultaat.

Een niet-windvaste screen heeft geen bevestiging aan de zijkant maar enkel de onderlat is bevestigd in de smalle zijgeleiders. Hierdoor kunt u de screens niet gebruiken bij veel wind of op stormachtige dagen.

Vind de screens die bij u passen

Het vinden van de perfecte screens voor uw woning of kantoor is een belangrijke beslissing. Daarom bieden we een breed scala aan screens, zodat u de ideale match voor uw specifieke behoeften kunt vinden.

Of u nu op zoek bent naar zonwering voor grote raampartijen, een oplossing voor uw veranda, of een screen dat integreert met uw domoticasysteem, wij hebben het allemaal. Wij staan klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de juiste screens, rekening houdend met uw wensen op het gebied van functionaliteit, esthetiek en budget.

Vraag een gratis offerte aan

Waarom kiezen van de screens bij Cachett?

Kiezen voor Cachett is kiezen voor kwaliteit, innovatie en stijl. Onze screens zijn niet alleen ontworpen om een effectieve zonwering te bieden, maar ook om een esthetische aanvulling te zijn op uw woning of bedrijfspand.

Wij gebruiken hoogwaardige materialen en de nieuwste technologieën om duurzame en efficiënte producten te leveren. Daarnaast is ons aanbod divers en op maat, waardoor u gegarandeerd een product vindt dat aan al uw eisen voldoet.

Ook interesse in een van onze screens aan een scherpe prijs? Vraag vrijblijvend uw offerte aan en ontvang een antwoord binnen de 24 uur.

Screens bestellen zonder montage

Bij Cachett begrijpen we dat sommige klanten de voorkeur geven aan een doe-het-zelf aanpak. Daarom bieden we ook de mogelijkheid om screens te bestellen zonder montage.

Deze optie geeft u de vrijheid om zelf de installatie te verzorgen op een moment dat het u uitkomt. Onze screens worden geleverd met een handleiding en alle onderdelen.

Screens met een professionele montage van Cachett

Voor wie op zoek is naar gemak en zekerheid, biedt Cachett ook professionele montage van screens. Ons team van monteurs zorgt ervoor dat uw screens perfect worden geïnstalleerd, met aandacht voor elk detail.

Door te kiezen voor professionele montage, bent u verzekerd van een naadloze integratie van de screens in uw woning of bedrijfspand. Onze monteurs werken efficiënt en zorgvuldig, met respect voor uw ruimte en tijd. Kies voor het gemak en de expertise van Cachett en laat uw screens professioneel monteren.

Vraag een gratis offerte aan

Welk type screens u kunt vinden bij Cachett

Screens met isolerende toepassingen

Onze screens met isolerende eigenschappen zijn een uitstekende keuze voor iedereen die energie-efficiëntie hoog in het vaandel heeft staan. Deze screens helpen niet alleen om de hitte van de zon buiten te houden tijdens de zomermaanden. Ze dragen ook bij aan het behoud van warmte binnenshuis tijdens de koudere perioden. Dit leidt tot een aangenamere binnentemperatuur en kan bijdragen aan een verlaging van uw energierekening.

Verduisterende screens

Voor ruimtes waar controle over lichtinval essentieel is, zoals slaapkamers of presentatieruimtes, biedt Cachett verduisterende screens. Deze screens zijn speciaal ontworpen om bijna al het externe licht te blokkeren, waardoor ze ideaal zijn voor omgevingen waar duisternis gewenst is.

Onze verduisterende screens zijn uitgerust met een verduisterende screendoek waardoor zonnestralen buiten blijven. Bij een verduisterend doek moet u er rekening mee houden dat het zicht naar buiten niet behouden blijft.

Smart home screens

In ons streven naar innovatie en gebruiksgemak biedt Cachett smart home screens aan. Deze screens kunnen worden geïntegreerd met uw huisautomatiseringssysteem, waardoor u ze met slechts een druk op de knop of een spraakcommando kunt bedienen.

Deze technologie met automatische bediening biedt ultiem gemak en efficiëntie, waardoor u de lichtinval en privacy in uw huis of kantoor eenvoudig kunt beheren.

Screens voor veranda’s

Speciaal voor veranda’s en overkappingen heeft Cachett een reeks screens die ook hier bescherming bieden tegen zon en warmte. Deze screens zijn ontworpen om naadloos te integreren met uw veranda. Dit zorgt er voor dat u een beschutte, comfortabele ruimte creëert die het hele jaar door gebruikt kan worden. Ook in de felle zon.

Screens op maat bestellen bij Cachett

Bestel uw screen op maat met de juiste afmetingen bij Cachett. Laat een van onze monteurs langskomen om uw screens op te meten. Zo bent u zeker dat u de juiste formaten besteld.

Naast de afmetingen kiest u ook het soort doek, kleur doek en de gewenste specificaties. Wij geven u vervolgens persoonlijk advies en een offerte op maat.

Vraag een gratis offerte aan

Interesse? Vraag een gratis offerte aan bij onze experts

Bent u geïnteresseerd in de screens van Cachett en wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw ruimte? Neem dan vrijblijvend contact op met ons team van experts voor een gratis offerte.

Onze specialisten staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van een op maat gemaakte offerte die rekening houdt met uw specifieke behoeften en voorkeuren.

Vraag een gratis offerte aan

Vind de zonwering die bij u past.

Vraag hier een gratis en vrijblijvende offerte aan.

  •  

Veelgestelde Vragen over Zonwering

De kosten van screens inclusief montage variëren afhankelijk van de grootte, het type screen en de complexiteit van de installatie. Bij Cachett bieden we een vrijblijvende offerte aan, zodat u een duidelijk overzicht krijgt van de kosten die specifiek zijn voor uw situatie. Wij verzekeren u van transparante prijzen zonder verborgen kosten.

Het is aan te raden om screens niet nat op te rollen. Vocht kan namelijk leiden tot schimmel of andere schade aan het doek. Indien uw screen nat is, raden we aan deze uit te laten drogen voordat u het oprolt. Zo behoudt u de kwaliteit en levensduur van uw screen.

Over het algemeen kunnen screens voordeliger zijn dan rolluiken, vooral als het gaat om standaardmaten en uitvoeringen. Echter, de uiteindelijke prijs hangt af van verschillende factoren, waaronder de afmetingen, materialen en extra functionaliteiten. Wij adviseren u graag over de meest kosteneffectieve oplossing voor uw behoeften.

Rolluiken bieden over het algemeen een betere isolatie dan screens, zowel in termen van warmte als geluid. Ze zijn effectiever in het vasthouden van warmte tijdens de winter en het buiten houden van warmte in de zomer. Screens daarentegen zijn uitstekend in het filteren van zonlicht en het bieden van privacy, terwijl ze ook enige isolatiewaarde hebben.

Wel goed om mee in rekening te brengen is dat wanneer u rolluiken gebruikt overdag, er absoluut geen licht binnenkomt. Hierdoor zijn screens in de meeste gevallen een betere oplossing. Zo behoud u zicht naar buiten én een aangenaam binnenklimaat.

Ja, screens kunnen ook in de winter gebruikt worden. Ze bieden niet alleen privacy en bescherming tegen laagstaande zon, maar dragen ook bij aan de isolatie van uw woning, waardoor u energie kunt besparen.

De kosten van screens zonwering hangen af van verschillende factoren zoals het formaat, het gekozen materiaal en eventuele extra functies zoals zonne energie. Bij Cachett zorgen we voor een offerte op maat, zodat u precies weet wat de kosten zijn voor de zonwering die voldoet aan uw specifieke wensen en eisen.

Screens zijn zeer effectief in het tegenhouden van warmte, waarbij ze een aanzienlijk percentage van de zonnewarmte kunnen blokkeren. De exacte hoeveelheid warmte die wordt tegengehouden, hangt af van het type screen, de grotte van de raampartijen, het gebruikte materiaal en hoe goed de rest van de woning geïsoleerd is.

Rolluiken zijn over het algemeen het meest effectief in het buiten houden van warmte, maar u krijgt ook geen licht binnen. Om deze reden zijn screens vaak de beste oplossing voor woonkamers, kantoorruimtes en andere leefruimtes.


Cachett, uw partner voor zonwering

Als specialist in zonwering biedt Cachett u niet alleen esthetiek, maar ook energie-efficiëntie en veiligheid. Kies voor duurzaamheid en stijl met onze verschillende oplossingen, speciaal ontworpen voor uw woning. Vraag vandaag nog een gratis offerte aan.

Ontvang gratis offerte

Pieter-Jan Verstrynge
Zaakvoerder